پایان نامه ارشد رشته کشاورزی : بررسی اثر باکتریهای حامل آنزیم ACC- deaminase |
فصل دوم:کلیات وبررسی منابع
2-1- گیاه شناسی کرچک ……………………………………………………………5
2- 2-شوری…………………………………………………………….6
2-2-1-اثرات شوری بر رشد گیاه……………………………………………………… 6
2-2-2-سازوكارهای تحمل به شوری………………………………………………………..10
2-2-3-سازگاری كل گیاه به تنش شوری …………………………………………………13
2-2-3-1-تنظیم انتقال Na+ به اندام هوایی ………………………………………………………..13
2-2-3-2- مسیرهای اولیه ورود به ریشه………………………………………………. 14
2-2-4-نقش بیولوژی خاک در تحمل به استرس شوری در گیاهان…………………………………..16
فصل سوم:مواد و روش ها
شاخصSPAD با استفاده کلروفیل متر نوعMinolta: …………………………………………..27
2-اندازه گیری سدیم با استفاده از دستگاه فلیم فتومتر نوع Jeneway……………………….27
3-اندازه گیری پتاسیم: از متد شعله سنجی با استفاده از دستگاه فلیم فتومتر نوع Jeneway اندازه گیری شد……………. 27
[یکشنبه 1398-07-28] [ 02:19:00 ق.ظ ]
|