9/4MFLIPS رسیدیم.
شبیه سازی های انجام شده در نرم افزار HSPICE انجام گرفته است و Layout مدارات هم در نرم افزار Cadenc در پروسه CMOS 0/35μm کشیده شده است. در فصل سوم کل معماری کنترلر آمده است که در این فصل شبیه سازی های انجام گرفته با نرم افزار MATLAB نیز آمده است.
فصل اول
مقدمه
کنترلر های فازی با استفاده از منطق فازی وظیفه کنترل کردن سیستم های گوناگونی را دارند. این کنترلر ها ابتدا اطلاعات crisp ورودی را به اطلاعات فازی تبدیل می کنند و با پردازش و ترکیب این اطلاعات سیگنال کنترلی ایجاد می شود و تصمیم گیری انجام می گیرد و در نهایت این سیگنال تبدیل به crisp شده و به عنوان خروجی به سیستم های تحت کنترل داده می شود.
مطابق آنچه در بالا گفته شد نیاز به دو mapping وجود دارد: تبدیل اطلاعات از محیط crisp به محیط فازی و دیگری تبدیل اطلاعات و سیگنال های فازی به crisp در خروجی. یک سیستم فازی این فرایند را توسط تئوری فازی انجام می دهد که در سال 1965 توسط پروفسور لطفی زاده تعریف شد و ساختار ریاضی آن به صورت کامل پیاده سازی شد. این mapping ها به صورت غیر خطی هستند و اطلاعات crisp را به

 

برای دانلود متن کامل پایان نامه ها اینجا کلیک کنید

فازی تبدیل می کنند.
امروزه منطق فازی در طراحی سیستم ها بسیار استفاده می شود، انعطاف پذیری بالا و نزدیکی این منطق به فکر انسان باعث شده که سیستم ها را بسیار راحت و خوب کنترل کرد.منطق فازی بر روی سیستم های کنترلی الکترونیکی بسیار زیادی پیاده سازی شده و باعث ایجاد یک روش طراحی جدید در این سیستم ها گشته است.
طراحی و ساخت کنترلرهای general purpose برای کنترل سیستم های الکترونیکی بسیار مناسب و کم هزینه هستند که با روش های گوناگون و با نقاط ضعف و قوت متنوع طراحی می شوند. این کنترلر ها متناسب با سیستم تحت کنترل برنامه ریزی می شود و با توجه به این قابلیت برنامه ریزی برای هر سیستم ، بسیار مطلوب و مناسب می باشند.
کنترلر های فازی در دو نوع دیجیتال و آنالوگ طراحی می شوند که مفهوم دیجیتال و یا آنالوگ بودن هم در رابطه با ارتباط با دنیای خارجی و Interface آن کنترلر است و هم درالگوریتم و ساختار داخلی آن سیستم فازی مفهوم دارد. کنترلرهای فازی دیجیتال توانایی اتصال به ادوات و سنسور های دیجیتال را دارند و توانایی پردازش سیگنال های دیجیتال از نقاط قوت آنها محسوب می گردد و در مقابل کنترلر های فازی آنالوگ توانایی پردازش سیگنال های آنالوگ را دارند و در ورودی ولتاژها و یا جریانات آنالوگ را که از ادوات الکترونیکی و سنسورها می آیند را دریافت می کنند. در هر دو نوع ساختار طراحی های زیادی انجام گرفته است نمونه های آنالوگ کار هایی مثل [10] – [14] است و از مدارات و سیستم های طراحی شده بر پایه VLSI می توان به [3] – [7] اشاره نمود. ساختارهای آقایان Watanabe و Togai و Sanchez از مطرح ترین این شاخه از کنترلر های فازی هستند.
بعد از ارائه طرح های بر پایه مدارات VLSI که از گیت های منطقی استفاده می کردند و عموماً برای ساخت آنها از FPGA ها استفاده می کردند مداراتی مطرح شدند که ساختار داخلی آنها mixed analog-digital نام گرفت که دارای interface دیجیتال بودند اما از مدارات آنالوگ هم در داخل ساختار استفاده می کردند. یکی از قوی ترین کار های انجام شده تز آقای امینی فر از دانشگاه ارومیه بوده است که در سال 2002 ارائه شده است.

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت