پایان نامه ارشد:بررسی روشهای استفاده از عناصر پرمصرف درافزایش عملکرد کیوی استان گیلان، مطالعه موردی آستانه اشرفیه |
(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
فهرست مطالب
عنوان صفحه
Contents
چکیده: 1
فصل اول: كلیات
1-1- اهمیت مصرف میوهها وسبزیها 3
1-2- اهمیت مصرف كودها 3
1-3- نقش عناصر غذایی.. 4
فصل دوم: مرور منابع
2-1- تاریخچه کشت و کار كیوی در ایران و جهان. 6
2-2- سطح زیر کشت و مقدار تولید کیوی در ایران و جهان. 6
2-3- گیاهشناسی كیوی.. 7
2-4- واریتههای معروف کیوی.. 8
2-4-1- رقم هایوارد. 8
2-4- 2- رقم برنو. 8
2-4- 3- رقم آبوت… 9
2-4-4- رقم مانتی.. 9
2-4-5- واریته آلیسون. 9
2-4-6- رقم گراسی.. 9
2-5- شرایط تولید کیوی.. 9
2-6- ارزش غذایی میوه 10
2-7- مدیریت تغذیه در باغات کیوی.. 12
2-8-عناصر غذایی پر مصرف (ازت ، فسفر ، پتاس ) 13
2-8-1- نیتروژن. 13
2-8-2-پتاسیم. 13
2-8-3- فسفر. 13
2-9- روش های مصرف کودهای پر مصرف… 14
2-9-1- روش پخش سطحی.. 14
2-9-2- روش محلول پاشی.. 15
2-9-3- روش تزریق به تنهی درختان. 15
2-9-4- روش چالکود. 15
2-9-4-1- چالکود و تأثیر در تسهیل جذب عناصر غذایی.. 15
2-10- کیفیت در زمان برداشت… 17
فصل سوم: مواد و روشها
3-1- مکان و زمان انجام آزمایش… 19
3-2- اعمال تیمارها 19
3-3-كنترل و مبارزه با علفهای هرز. 20
3-4- روش آبیاری.. 21
3-5- خصوصیات خاك.. 21
3-6- برداشت میوه کیوی.. 21
3-7- ارزیابی صفتها 22
3-7-1- اندازه گیری وزن تر میوه 22
3-7-2- اندازه گیری اسیدیته(pH) میوه 22
3-7-3-اندازه گیری سفتی میوه 22
3-7-4-اندازه گیری قند میوه 22
3-7-5-عصاره گیری از میوه 23
3-7-6- اندازه گیری وزن خشك میوه 23
3-7-7- اندازه گیری ازت میوه 23
3-7-8- اندازه گیری پتاسیم میوه 24
3-7-9-اندازهگیری فسفرمیوه 24
3-8-تجزیه و تحلیل دادهها 25
فصل چهارم: نتیجه و بحث
4-1- اثر تیمارها بر رشد گیاه 27
4-1-1- جدول تجزیه واریانس داده ها 27
4-1-2- اثر تیمارها بر زون تر میوه كیوی.. 28
4-1-3- اثر تیمار بر وزن خشك میوه كیوی.. 29
4-1-4- اثر تیمارها بر ماده خشك (درصد) میوه كیوی.. 30
4-1-5- اثر تیمارها بر قند میوه كیوی.. 31
4-1-6- اثر تیمارها بر سفتی میوه كیوی.. 32
4-1-7- اثر تیمارها بر اسیدیته میوه كیوی.. 33
4-1-8- اثر تیمارها بر غلظت نیتروژن میوه كیوی.. 34
4-1-9- اثر تیمارها بر فسفر میوه كیوی.. 35
4-1-10- اثر تیمارها بر غلظت پتاسیم میوه كیوی.. 36
نتیجه گیری کلی.. 37
پیشنهادات: 37
منابع. 38
فهرست جداول
جدول 2-1- سطح زیركشت، میزان تولید وعملكرد محصول كیوی درسال 1387. 7
جدول 2-2- ارزش غذایی و ترکیبات تشکیل دهنده میوه کیوی.. 11
جدول 3-1- تیمارهای مورد آزمایش برای هردرخت… 19
جدول 3-2- فاكتورهای مربوط به تجزیه خاك قبل از اجرای آزمایش(عمق 30-0 سانتی متر) 21
جدول4-1-تجزیه واریانس داده های مربوط به تأثیر تیمارها بر برخی صفات ریشه و غلظت عناصر نیتروژن، فسفر و پتاسیم در میوه كیوی.. 27
فهرست اشكال
شکل2-1- میزان تولید کیوی در جهان (فائو، 2008) 7
شکل4-1- تاثیر تیمارها بروزن ترمیوه کیوی.. 28
شکل4-2- تاثیر تیمارها بروزن خشك میوه کیوی.. 29
شکل4-3- تاثیر تیمارها برماده خشک میوه کیوی.. 30
شکل4-4- تاثیر تیمارها برقندمیوه کیوی.. 31
[دوشنبه 1398-07-15] [ 10:00:00 ب.ظ ]
|