شکل ۴-۷: یک RDF ساده با خاصیت wordnet_type. 53
شکل ۴-۸: یک RDF  توصیفگر یک گروه موسیقی ۵۴
شکل ۴-۹ (الف): نتایج یک گزاره غلط. ۶۱
شکل ۴-۹ (ب): نتایج یک گزاره درست. ۶۱
شکل ۴-۱۰: مراحل امتیاز دهی خصوصیات و حذف خصوصیات نامطلوب. ۶۵
شکل ۴-۱۱: شبه کد الگوریتم CP-ALS 66
شکل ۵-۱: مقایسه نتایج پیش پردازش روش استاندارد با روش بهینه. ۷۷
شکل ۵-۲: مقایسه تعداد خصوصیات انتخاب شده با دو روش استاندارد و بهینه. ۸۲
شکل ۵-۳: تعداد پیوندهای مبهم پیشنهاد شده دو روش استاندارد و بهینه. ۸۲
شکل ۵-۴: تعداد پیوندهای (منابع RDF) پیشنهاد شده دو روش استاندارد و بهینه. ۸۳
شکل ۵-۵: نمونه ای از گشت و گذار بین پیوندهای RDF داده های پیوندی ۸۵
شکل ۵-۶: امتیازدهی به نتایج روش انتخاب بهینه غذا (امتیازدهی بین ۱ تا ۱۰) ۸۵
 
فهرست جدول­ها
عنوان                                                                                                                                   صفحه
جدول ۲-۱: دسته بندی روش­های پیشنهاددهی ۸
جدول ۲-۲: انواع مدل­های ترکیبی ۱۶
جدول ۴-۱: ۲۰ خاصیت مربوط به گروه­های موسیقی از dbpedia.org 50
جدول ۴-۲: بررسی مطلوبیت خاصیت­های مربوط به گروه­های موسیقی از جدول ۴-۱. ۵۱
جدول ۴-۳: دسته بندی خاصیت­ها مربوط به گروه­های موسیقی از جدول ۴-۱. ۵۵
جدول ۴-۴: برخی از خاصیت­های دسته اول و دوم در انباره ایستا ۵۸
جدول ۴-۵: نتایج جستجو در گوگل برای ۳ موضوع عمومی نتایج ۱۰ صفحه اول ۶۰
جدول ۴-۶: سابقه حذف خصوصیات (اطلاعات موضوع و تعداد حذف­ها فرضی هستند) ۶۷
جدول ۴-۷: نمونه­ای نرمال از داده­های ورودی روش انتخاب رژیم غذایی بهینه. ۶۹
جدول ۴-۸: نمونه­ای غیر طبیعی از داده­های ورودی روش انتخاب رژیم غذایی بهینه. ۷۰
جدول ۵-۱: نتایج حذف خاصیت با پیش پردازش استاندارد. ۷۵
جدول ۵-۲: نتایج حذف خاصیت با پیش پردازش روش ارائه شده. ۷۶
جدول ۵-۳: نتایج نهایی روش رتبه‌بندی سه‌گانه استاندارد بر روی مجموعه داده بیتلز. ۷۸
جدول ۵-۴: نتایج نهایی روش رتبه‌بندی سه‌گانه بهینه شده بر روی مجموعه داده بیتلز. ۸۰
جدول ۵-۵: نتایج نهایی روش پیشنهادی تحقیق بر روی مجموعه داده معیار دیبی­پدیا ۸۱

فصل یکم
کلیات تحقیق

۱-۱ مقدمه

ادامه مطلب

دیگر سایت ها :

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت