2-4- مطالعات بر روی گرده افشانی پسته: 42
2-5- مطالعات بر روی صفات کمی وکیفی پسته: 47
2-5- بررسی و ارزیابی ارقام پسته. 51
2-6- ارزیابی و اصلاح پایه های پسته. 61
2-7- استفاده از بیوتكنولوژی در شناسایی، تكثیر و اصلاح ارقام و پایه های پسته. 71
ب – استفاده از بیوتكنولوژی در تكثیر ارقام و پایه های پسته. 82
پ – استفاده از بیوتكنولوژی در اصلاح ارقام و پایه های پسته. 87
فصل 3. 89
مواد و روشها 89
زمان و موقعیت جغرافیایی محل انجام آزمایش: 90
مشخصات اقلیمی و جغرافیایی محل تحقیق: 90
رسم نقشه ونقاط پراکنش: 90
کدهای قرار دادی برای ژنوتیپ های نروماده: 90
نقشه باغ کلکسیون تلقیح کنندگان پسته بلوک 3و4. 93
نقشه باغ كلكسیون پایه های بذری (Seedling) پسته ایستگاه تحقیقات پسته دامغان. 95
3-1)اندازه گیری صفات کمی وکیفی ژنوتیپ های نر: 98
3-1-1)ابعاد جوانه گل.. 98
3-1-2)صفات باز شدن گل: 98
3-1-3)اندازه گیری طول محور گل آذین: 98
3-1-4 )اندازه گیری طول شاخه سال جاری: 99
3-1-5)تعیین درصد جوانه زنی دانه گرده: 99
تهیه نمونه. 99
تهیه محیط کشت: 99
تعیین درصد قوه نامیه با استفاده از تست IKI: 100
3-1-6) اندازه گیری میزان فلورسنس كلروفیل: 100
روش کار دستگاه کلروفیل فلرومتر: 100
3-1-7 ) اندازه گیری میزان فتوسنتز با دستگاه فتوسنتز آنالایزر: 101
3-1-9) اندازه گیری مقدار کلرفیل: 102
3-1-10 ) اندازه گیری صفات ژنوتیپ های ماده: 102
3-1-10-1 )اندازه گیری میزان فلورسنس كلروفیل: 102
3-1-11) اندازه گیری صفات كمی وكیفی مربوط به خوشه : 103
3-1-12 )اندازه گیری صفات كمی وكیفی مربوط به میوه: 103
روش تجزیه تحلیل داده ها: 104
فصل 4. 105
نتایج و بحث… 105
4-نتایج: 106
4-1-ژنوتیپ های نر. 106
4-1-1-نتایج ارزیابی صفات گلدهی.. 106
4-1-1-3-نتایج ارزیابی همپوشانی ژنوتیپهای انتخابی با 9رقم تجاری.. 107
4-1-1-5-نتایج بررسی اثر ژنوتیپ بر جوانه زنی دانه گرده 109
4-1-1-6-نتایج بررسی اثر ژنوتیپ بر قوه نامیه دانه گرده 110
4-1-2-اثر ژنوتیپ های مختلف بر روی سطح برگ… 112
4-1-3-نتایج بررسی اثر ژنوتیپ برروی طول محور گل آذین در ژنوتیپ های نر. 113
4-1-4-نتایج بررسی اثر ژنوتیپ برروی طول شاخه سال جاری در ژنوتیپ های نر. 114
4-1-5- نتایج بررسی اثر ژنوتیپ برروی طول جوانه گل در ژنوتیپ های نر. 115
4-1-6- نتایج بررسی اثر ژنوتیپ های مختلف برروی قطر جوانه گل در ژنوتیپ های نر. 116
4-1-7- نتایج بررسی اثر ژنوتیپ برروی فلورسنس حداقل(FO) در ژنوتیپ های نر. 117
4-1-8- نتایج بررسی اثر ژنوتیپ برروی فلورسنس متغیر(FV) در ژنوتیپ های نر. 118
4-1-9- نتایج بررسی اثر ژنوتیپ برروی میزان فلورسنس ماکزیمم(FM) در ژنوتیپ های نر. 119
4-1-10- نتایج بررسی نسبت فلور سنس متغیر به ماکزیمم(FM/FV) در ژنوتیپ های نر. 120
4-1-11- نتایج بررسی اثر ژنوتیپ برروی میزان سرعت فتوسنتز در ژنوتیپ های نر. 122
4-1-12- نتایج بررسی اثر ژنوتیپ برروی میزان تعرق در ژنوتیپ های نر. 123
4-1-13- نتایج بررسی اثر ژنوتیپ برروی دمای برگ در ژنوتیپ های نر. 124
4-1-14- نتایج

برای دانلود متن کامل پایان نامه ها اینجا کلیک کنید

بررسی اثر ژنوتیپ برروی میزان کلروفیلA در ژنوتیپ های نر. 125
4-1-15- نتایج بررسی اثر ژنوتیپ برروی میزان کلروفیلB در ژنوتیپ های نر. 126
4-1-16- نتایج بررسی اثر ژنوتیپ برروی میزان کلروفیل کل در ژنوتیپ های نر. 127
4-2- نتایج آنالیز صفات کمی وکیفی 20 ژنوتیپ ماده 129
4-2-1-نتایج بررسی اثر ژنوتیپ برروی سطح برگ در ژنوتیپ های ماده 129
4-2-2-نتایج بررسی اثر ژنوتیپ برروی طول شاخه سال جاری در ژنوتیپ های ماده 130
4-2-3- نتایج بررسی اثر ژنوتیپ برروی فلورسنس حداقل(FO) در ژنوتیپ های ماده 131
4-2-4- نتایج بررسی اثر ژنوتیپ بر میزان فلورسنس ماکزیمم(FM) در ژنوتیپ های ماده 132
4-2-5- نتایج بررسی اثر ژنوتیپ برروی فلورسنس متغیر(FV) در ژنوتیپ های نر. 133
4-2-6- نتایج بررسی نسبت فلور سنس متغیر به ماکزیمم(M/FV) در ژنوتیپ های ماده 134
4-2- 7نتایج بررسی اثر ژنوتیپ برروی میزان سرعت فتوسنتز در ژنوتیپ های ماده 136
4-2-8- نتایج بررسی اثر ژنوتیپ برروی میزان تعرق در ژنوتیپ های ماده مختلف… 137
4-2-9- نتایج بررسی اثر ژنوتیپ های ماده مختلف برروی دمای برگ… 138
4-2-10- نتایج بررسی اثر ژنوتیپ های ماده مختلف برروی درصد پوکی میوه پسته. 139
4-2-11- نتایج بررسی اثر ژنوتیپ های ماده مختلف برروی وزن خشک میوه پسته. 140
4-2-12- نتایج بررسی اثر ژنوتیپ های ماده مختلف برروی مقدار انس میوه پسته. 142
4-2-13- نتایج بررسی اثر ژنوتیپ های ماده مختلف برروی درصدخندانی میوه پسته. 143
4-2-14- نتایج بررسی اثر ژنوتیپ های ماده مختلف برروی وزن پوست تر میوه پسته. 145
4-2-15- نتایج بررسی اثر ژنوتیپ های ماده مختلف برروی وزن تر100عدد میوه پسته. 146

موضوعات: بدون موضوع  لینک ثابت